novosti kod nas...

TORLEANZI iz ugla medija - TV Vino i vinogradarstv...

NEW PLACE ON THE WINE MAP OF SOUTH ITALY...

NOVO NA VINSKOJ MAPI JUGA ITALIJE...

BOMAKS predstavljaTorleanzi vina

Vinarija Torleanzi, rođena u srcu poluostrva Salento, gde su pozicionirani posebno selektovani vinogradi u kojima se uzgajaju prestižne crne lokalne sorte, kao što su Negroamaro, Primitivo i Susumaniellood, kao i Garganega i Moscato bianco od belih. Takođe, zastupljene su i internacionalne sorte – Chardonnay, Pinot grigio…

Osnovavši kompaniju Tenute dei F.lli G & L Ciotola (koja stoji iza vinarije Torleanzi), braća Ciotola započela su eru modernog vinarstva, ali čvrsto naslonjena na porodičnu i lokalnu tradiciju, kao i na autentičnost podneblja.

TorleanziMeni

BOMAKSKo smo mi

Kompanija “BOMAKS building”započela je svoj razvojni put 2003. godine kao porodična firma za izradu nameštaja po meri. Ubrzo potom delatnost se proširuje i na uslužno opremanje enterijera, scenografija i poslovnih prostora. Više od jedne decenije imperativ kompanije “BOMAKS building” podrazumeva neprikosnoveni kvalitet proizvoda i usluga kao inovativan pristup u svrhu ispunjenja želja naših klijenata i kupaca (USAID, Beomedija Marketing, GIZ, Emotion, Dexpress, Beo Gaming, Novo Investment, Delta Maxi, Beomarket, Spark, Beohemija, Mosaic, West Beocar...). Svi elementi poslovanja pažljivo su strateški kreirani da odgovore zahtevima dinamičnog tržišta, a poslovni uspeh dokazuje veliki broj zadovoljnih kupaca i klijenata kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Danas, kompanija “BOMAKS bulding” uspešno posluje u oblasti građivnske industrije, uvoza i izvoza različitih roba, kao i uslužnih delatnosti u okviru kreiranja idejnih projekata i nacrta, prodaje i marketinga.

2016. godinu obeležio je potpuno novi segment poslovanja koji je do danas zabeležio ozbiljne rezultate. Kompaniju „BOMAKS building“ ljubav prema vinu i znanje o istom, odvelo je do eksluzivnog zastupnika za tržišta Balkana Torleanzi vrhunskih vina sa pravom na uvoz, distribuciju i prodaju. Nastojimo da predstavimo renomiranu italijansku vinariju Torleanzi upravo onoliko koliko je visoko kotirana na svetskom tržištu vina iz poznate vinske regije Puglia.

TorleanziO nama

Kontakt infoTelefon & Email

BOMAKS - Generalni uvoznik i distributer za Torleanzi vina.

Adresa: Cara Dušana 54, Nova Pazova